nplex4industry

Speciaal ontwikkelde software platform om smart factories te kunnen realiseren

  • Historian data opslag met state-of-the art storage technologie maakt opslaan zonder limieten mogelijk
  • Analyse in real-time geeft u direct inzicht in optredende patronen en trends
  • Maak en deel moderne web-based visualisaties; uw visualisaties overal beschikbaar op Dashboards, PC's, tablet, smartphones en rapportages.
  • Data is direct beschikbaar in ruwe vorm of real-time geanalyseerd.
  • Hoge meetfrequenties zijn mogelijk, bijvoorbeeld voor trillingsmetingen en beeldanalyse. De technologie van het nplex platform is speciaal ontwikkeld om zulke grote datastromen op te slaan en in real-time te analyseren.
  • Integratie met IoT data, SCADA, PLC, MES en ERP

Met nplex4industry heeft u de beschikking over al onze software technologie voor het ontwikkelen van uw eigen innovaties en toepassingen. U kunt zelf, of in samenwerking met onze engineers, maatwerk applicaties samenstellen met de nplex programmer waarmee u datastromen integreert, historisch opslaat en real-time streaming analyseert. U ontwikkelt zo uw eigen functies en integreert deze met bestaande productie automatisering. Ons software platform kan gelijktijdige duizenden "lage" meetsnelheden van één of enkele samples per seconde verwerken, maar ook in de 10 kHz range voor bijvoorbeeld trillingen, tot waar nodig zelfs in de MHz range. Ook het opslaan en geautomatiseerd analyseren van visionbeelden kan zonder verlies (loss-less) worden uitgevoerd.